fbpx

Dragon csoport

Felső tagozatos és középiskolás fiatalok csoportja, akik középfokú és felsőfokú komplex (B2 és C1-es) nyelvvizsgára készülnek.

Intenzív angol tábor

Intenzív angol nyári tábor 12-16 éves gyerekeknek. Napi 5×60 perc tematikus angol foglalkozás, egész napos angol nyelvi környezet. Multimédiás, interaktív történet feldolgozás, sok kommunikáció és páros gyakorlat. Erőteljes szókincs bővítés.

Tiger csoport

Felső tagozatos gyerekek haladó csoportja. Az idei fő célunk az Euroexam komplex B1 Junior gyereknyelvvizsga elérése. A csoporttal ebben az évben elsősorban a Passive Voice mellett az összes feltétele módokkal (Conditionals) is foglalkozunk a különböző témákon keresztül.

Fox csoport

Alsó és felső tagozatos diákok középhaladó csoportja. Van, aki rendelkezik a Cambridge-i gyerek nyelvvizsgák első, Starters szintjével. Az idei célunk a Cambridge-i gyerek nyelvvizsgák második, Movers szintje. Sima múlt idő (Past Simple) és a folyamatos múlt idő (Past Continuous). A játékosság még szerves része a foglalkozásoknak.

Bee csoport

Középhaladó felsősök csoportja, akik többsége B1 Junior nyelvvizsgával rendelkezik, és a B2-es komplex nyelvvizsgára készülnek. A csoporttal ebben az évben elsősorban a Passive Voice mellett az összes feltétele módokkal (Conditionals) is foglalkozunk a különböző témákon keresztül.