fbpx

Mesés angol tábor

Mesés angol nyári tábor 3-11 éves gyerekeknek. Napi két tematikus angol foglalkozás, egész napos angol nyelvi környezet. Multimédiás, interaktív mesefeldolgozás, sok játék, kreatívoskodás vár rád.

Cat csoport

Óvodások / Kezdő kisiskolások csoportja. Még kialakulóban az igények alapján.

Tiger csoport

Felső tagozatos gyerekek haladó csoportja. Az idei fő célunk az Euroexam komplex B1 Junior gyereknyelvvizsga elérése. A csoporttal ebben az évben elsősorban a Passive Voice mellett az összes feltétele módokkal (Conditionals) is foglalkozunk a különböző témákon keresztül.

Duck csoport

Teljesen kezdő első és másodikos kisiskolások csoportja, akik most ismerkednek az angol nyelvvel. Célunk az ABC, legfontosabb színek, számok 1-20-ig, háziállatok és vadállatok, ruhák, hétköznapi cselekvések, ételek és család témaköreihez kapcsolódó angol szavak, kifejezések és rövid mondatok megtanulása angolul. Sok játék, dal és mondóka segíti a nyelv megszeretését és tanulását.

Mouse csoport

Vegyes korosztályú ovis gyerekek, akik sok ének, mondóka, körjáték és játék segítségével ismerkednek az angol nyelvvel.

Ant csoport

Kezdő kisiskolások csoportja, akik tavaly kezdtek el ismerkedni az angol nyelvvel. Célunk az idén a Cambridge-i gyerek nyelvvizsga első, Starters szintjének elsajátítása.
Egyszerű jelen idő (Present Simple), folyamatos jelen idő (Present Continuous). Sok játék, dal és mondóka segíti a nyelv megszeretését és tanulását.

Fox csoport

Alsó és felső tagozatos diákok középhaladó csoportja. Van, aki rendelkezik a Cambridge-i gyerek nyelvvizsgák első, Starters szintjével. Az idei célunk a Cambridge-i gyerek nyelvvizsgák második, Movers szintje. Sima múlt idő (Past Simple) és a folyamatos múlt idő (Past Continuous). A játékosság még szerves része a foglalkozásoknak.

Bee csoport

Középhaladó felsősök csoportja, akik többsége B1 Junior nyelvvizsgával rendelkezik, és a B2-es komplex nyelvvizsgára készülnek. A csoporttal ebben az évben elsősorban a Passive Voice mellett az összes feltétele módokkal (Conditionals) is foglalkozunk a különböző témákon keresztül.

Baba angol

Tudtad? Ha gyermeked baba korban ismerkedik meg egy idegen nyelvvel, behozhatatlanul jobb beszédkészséggel fog rendelkezni. Félévestől három éves korig minden picurkának sok dal, mondóka, fejlesztő játék segít abban, hogy az angol ne idegen nyelv legyen, hanem izgalmas nyelvelsajátítás. Angol foglalkozásainkat sóterápiás szobában tartjuk.