fbpx

Mesés angol tábor

Mesés angol nyári tábor 3-11 éves gyerekeknek. Napi két tematikus angol foglalkozás, egész napos angol nyelvi környezet. Multimédiás, interaktív mesefeldolgozás, sok játék, kreatívoskodás vár rád.

Cat csoport

Óvodások / Kezdő kisiskolások csoportja. Még kialakulóban az igények alapján.

Duck csoport

Teljesen kezdő első és másodikos kisiskolások csoportja, akik most ismerkednek az angol nyelvvel. Célunk az ABC, legfontosabb színek, számok 1-20-ig, háziállatok és vadállatok, ruhák, hétköznapi cselekvések, ételek és család témaköreihez kapcsolódó angol szavak, kifejezések és rövid mondatok megtanulása angolul. Sok játék, dal és mondóka segíti a nyelv megszeretését és tanulását.

Ant csoport

Kezdő kisiskolások csoportja, akik tavaly kezdtek el ismerkedni az angol nyelvvel. Célunk az idén a Cambridge-i gyerek nyelvvizsga első, Starters szintjének elsajátítása.
Egyszerű jelen idő (Present Simple), folyamatos jelen idő (Present Continuous). Sok játék, dal és mondóka segíti a nyelv megszeretését és tanulását.

Fox csoport

Alsó és felső tagozatos diákok középhaladó csoportja. Van, aki rendelkezik a Cambridge-i gyerek nyelvvizsgák első, Starters szintjével. Az idei célunk a Cambridge-i gyerek nyelvvizsgák második, Movers szintje. Sima múlt idő (Past Simple) és a folyamatos múlt idő (Past Continuous). A játékosság még szerves része a foglalkozásoknak.