fbpx
Hegedűsné Németh Viktória

Gondot okoz a nyelvhelyességi feladatsor az angol érettségiben?

.

Ezért készítettem Neked ezt az INGYENES villámkurzust, amiben a feladatok részletes áttekintésén kívül számos fontos tippet, tanácsot is adok, hogy sikeresen vedd majd ezt a kihívást!

Azt a fájó problémádat szeretném megoldani, amit most az emelt angol érettségivel kapcsolatban érzel. Összerándul a gyomrod, ha csak belegondolsz, milyen sok mindent kell még megtanulnod májusig?

Ez rosszabb annál, mint ahogy most látod, hisz a suliban a nyelvtant senki nem magyarázta el jól, és az írásbelinél egy egész feladatsor csak a nyelvhelyességről szól. Rengeteg pontot veszíthetsz ezeknél a feladatoknál, és ha nem sikerül az emelt angol érettségi, akkor nem vesznek fel oda, ahová igazán szeretnél tovább tanulni.

Közben azt is látod, hogy a Katának meg a Bencének bezzeg megy a nyelvtan, és mindig tökéletesen tudják, melyik kötőszót kell beírni, mikor milyen igeidőt kell használni. Egyértelmű, hogy nekik megy az, ami neked nem.

Te pedig rettegve kapkodsz, mert úgy érzed, nem haladsz egyről a kettőre. És jön az a helyzet, amikor a szüleid megkérdezik, hogy na, hogy megy a felkészülés az emelt angol érettségire? Te is szeretnéd büszkén kihúzni magad és beszámolni arról, hogy szuperül megy a tanulás.

És aztán már a szobád magányában kitör belőled a kétségbeesés, hogy ez mennyire gáz, hogy neked nem megy az angol nyelvtan, és úgy érzed, te vagy az egyetlen a világon, aki ennyire szerencsétlen.

Őszintén: ez a reményvesztettség és kétségbeesés teljesen jogos!

Ezen szeretnék most neked segíteni, mert erre van megoldás. Időt kell beletenned, hiszen meg kell nézned ezt az ingyenes villámkurzust, de komoly fejlődést fog számodra hozni.

Neked is lehet magas pontszámú emelt szintű érettségid, aminek segítségével oda fogsz tovább tanulni, ahova csak szeretnél. Újra érezni fogod magadban a lelkesedést és az erőt, tele leszel energiával a további tanulásra. Tökéletesen tisztában leszel azzal, hogy mire van szükséged a nyelvhelyesség feladatoknál, és hogyan állj neki a felkészülésnek.

Ez a nyelvhelyesség villámkurzus ezt a magabiztos tudást adja neked.

Hegedűsné Németh Viktória

Miért én vagyok a Te embered? Miért bízz bennem?

Mert 24 év tanítási tapasztalat van a hátam mögött, aminek többségét fiatalok között töltöttem, tehát pontosan át tudom érezni a problémáidat.

Hegedűsné Németh Viktória vagyok, a Kiddiwink – Kölyök angol nyelviskola alapítója és vezető tanára. Brit diplomás nyelvtanár és Euroexam nyelvvizsgáztató.

Az évek során rengeteg növendékemnek segítettem, hogy sikeres nyelvvizsgát vagy érettségit tegyenek.

Ha szeretnéd, itt tudod elérni:

INGYENES nyelvhelyesség villámkurzus
Angol érettségizőknek
Kérlek ellenőrizd az emailjeidet, nézd meg a Promociók, Frissítések és a Spam mappát is!