fbpx

Üdvözöllek nyelviskolánkban

Játékosan könnyű tudás!

Ez a mottónk, a tanítási filozófiánk. Egészen baba kortól a felnőtt kor eléréséig foglalkozásainkon mindig a gyermek áll a középpontban. Nekünk kiemelten fontos, hogy az angol nyelv elsajátítása számukra ne teher, hanem élmény legyen. Azon dolgozunk óráról-órára, hogy hozzánk mosolyogva, jókedvűen, szívesen járjanak. Ehhez a kicsiknél rengeteg dalt, mondókát, játékot használunk, míg a nagyobbaknak interaktív, multimédiás eszközökkel segítjük a tanulást. A célunk, hogy az évek alatt elért eredményekkel a szülő és a gyermek is elégedett legyen.

Hegedűsné Németh Viktória
Alapító és vezető tanár

A szülők minket választanak

Miért pont mi?

0

Év tapasztalata

0

Sikeres nyelvvizsga

0

Különböző szintű csoport

0

Nyári táborozó

Miért játékosan?

Az idegen nyelv elsajátításánál elsősorban a hogyan számít. A gyermek lételeme a játék. Ezért iskolánkban rengeteg játékos foglalkozáson keresztül sajátítják el a gyermekek az angol nyelv alapjait. Nem magolva betanulják a dalokat, hanem eljátsszák, átélik, ezáltal magukénak érzik a tananyagot.

Ugyanakkor a gyermeknek mindig azt kell éreznie, hogy ez az egész játék és jó móka. Így észrevétlenül sajátítja el az angol nyelv alapjait. Nem az a lényeg, hány szót ismer fel a gyermek, hanem hogy hogyan tudja kifejezni magát az adott nyelven, illetve hogy jól érezze magát. Kreatív foglalkozásainkon szinte minden lehetőséget megragadunk, hogy a gyermekek minél több alkalommal használják a fantáziájukat és a kézügyességüket, miközben angol kifejezéseket tanulnak.

Lényeg a jó kommunikáció

  • módszerünk a kommunikáción alapuló tanulás
  • a tanulók legjobban egymástól tanulnak, ezért sok a szituációs gyakorlat
  • nincsenek merev, tankönyvhöz ragaszkodó órák
  • nem a nyelvtan és a szavak bemagolása a fontos
  • örömszerző tanulás, vagyis mindenki szívesen jár az órára, mert ott jól érzi magát
  • életből vett szituációk vannak, melyek minden nap megtörténhetnek velünk
  • a tanár segíti a tanulót, nem teszteli állandó jelleggel
  • a tanár aktív részese az órának, nem csak kiadja a feladatokat

Ez azt jelenti, hogy a gyermekek úgy tanulják az angol nyelvet, mint annak idején az anyanyelvüket.

Rendszeresség = Eredmény

A nyelvtanulás titka a rendszeresség.

Sokszor ismétlődő kevés tanulás sokkal hatékonyabb, mint hetente egyszer hosszabb ideig tartó tanulás. A gyermekek koncentráló képessége egyébként is rövidebb ideig tart, mint a felnőtteké. Ezért a 2×45 perces órák biztosítják a rendszerességet, ugyanakkor nem terhelik túl a gyermeket.

Az első pár év döntő fontosságú a gyermek jövője szempontjából. Szüksége van a korlátlan lehetőségek biztosítására, ahol kipróbálhatja magát, kísérletezhet kedve szerint. Már tudományosan bizonyított, hogy kisgyermekkorban dől el, hogy felnőttkorában mire lesz képes fizikálisan és mentálisan egyaránt. A kisgyermek agya minden információra nyitott, erőfeszítések nélkül fedezi fel a világot, ha biztosítják számára a lehetőségeket.

Szülői vélemények

Jelentkezz egy INGYENES bemutató órára

Csoportjaink között biztos találsz gyermekednek megfelelőt!